Tjenester

BILGLASS
Vi utfører utskifting og reparasjon av glass til alle kjøretøy. Spesialkompetanse på person, vare og campingbil. Gjennom våre grossister  skaffer vi riktig rute til din bil, være seg elektrisk oppvarmede ruter, regnsensor, head up-display osv. Når det gjelder montering har vi erfaring fra  flere tusen ruteskift, med stor fokus på kvalitet og finish. Alle front og bakruter er i dag innlimt, og er en bærende del av bilens konstruksjon. Derfor krever det sin fagmann med riktig kunnskap og prosedyrer ved utskifting av disse. Vi samarbeider og foretar takstering for alle forsikringsselskaper. Ta kontakt med oss, og vi hjelper til med skademelding.

INNGLASSING OG TERASSEGLASS
Vi forhandler Glasa innglassing og hagestuer. Disse leveres som uisolert til forlengelse av sommersesongen, og fullisolert som kan brukes hele året. Standard farge er hvit pulverlakkert eller natureloksert, men kan leveres i alle farger. Hvis ønske er en lun plass på verandaen har vi terassestendere i høyder fra 40 til 60 cm. Glass eller plast tilpasses nøyaktig til din veranda.

ISOLERGLASS
Punkterte isolerglass er ikke pent. Vi foretar utskifting av slike og anbefaler og oppgradere til energiglass som forbedrer u-verdien betraktelig.Hvis ønskelig er det også mulig å kombinere andre typer funksjonsglass som sikkerhetsglass, soldempende glass, lyddempende glass og innlagte sprosser.
Vi utfører også reparasjon av råteskade hvis omrammingen ikke er tilfredsstillende. Vi leverer og monterer også vinduer og dører i tre, tre/alu, aluminium og pvc.

GLASS OG PLAST
Som tradisjonell glassmesterbedrift utfører vi tilskjæring og bearbeiding av alle typer glass, speil og plastprodukter. Mulighetene er mange, så ta kontakt med ditt ønske.

INNRAMMING
Vi har lang erfaring med innramming av bilder og har stort utvalg av rammelister. Ikke bare bilder kan rammes inn, men gjenstander som kjoler og dåpsgaver har vi satt ramme på. Er ønsket en spesiell ramme rundt speilet så er det bare å velge fritt blandt rammelistene. Speilet leveres med og uten fasettslepet kant. Med andre ord ett speil som ingen andre har. Vi har også salg av litografier fra kjente kunstnere som er utstilt hos oss.

Telefon: 33 07 36 45    I    Faks: 33 07 41 23    I    Mobil: 928 58 904    I    E-post: post@glassmesterborresen.no

STARTSIDE  |  OM OSS  |  TJENESTER  |  REFERANSER  |  NYHETER  |  LINKER  |  KONTAKT